مرحبآ !

من خلال التسجيل في صفحات نسوة يمكنك ذلك من المشاركه وتبادل الآفكار الأيحابيه مع زميلاتك

آشتركي معنا الآن !

شات ***جمهورية مصر العربية***

الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.
إنضم
9 مارس 2008
المشاركات
1,527
معموكه هناك يعنى السيكو لالا


ماشاءالله ام انجل حامل الله يعينها

ده الرابع تخيلوا ههههههههههههههه ربنا يعينها يارب ويرزقها بالولد
 

sama_sehab

New member
إنضم
19 مارس 2008
المشاركات
222
ام هاجر هاخلص الغسيل وهاجيب لك موضوع كان فيه البسيسه بس دوري فيه براحتك على رواقه ههههههه

انتظريني في المساء والسهره ههههه

مساء الفل عليكم كلكم باعمل الشتوي والصيفي والغساله شغاله وحاجه مسخره بصراحه ههههه
 

um-hajar

New member
إنضم
11 مارس 2008
المشاركات
1,282
ام هاجر هاخلص الغسيل وهاجيب لك موضوع كان فيه البسيسه بس دوري فيه براحتك على رواقه ههههههه

انتظريني في المساء والسهره ههههه

مساء الفل عليكم كلكم باعمل الشتوي والصيفي والغساله شغاله وحاجه مسخره بصراحه ههههه


شكرا يا سما مقدما و بعدين هي شيرين جابت الفيرس و كله اتعدي



تغير و ترويق و تنضيف ههههههههههههههه
 

um-hajar

New member
إنضم
11 مارس 2008
المشاركات
1,282
هاله

اتاكدي ان يوسف بياكل اكله في المدرسه علشان ممكن يكون مش بياكله و ده اللي مخليه كسلان
 
إنضم
30 أكتوبر 2008
المشاركات
1,761
سلام ياجماعه انتم فين؟

اولا انا مصريه مقيمه بالسعوديه

كلبوزه بصى اعملى تحليل املاح وسرعة ترسيب
هل الدوره عندك منتظمه؟
وكمان حاولى ماتلبسيش عالى خالص وحطى دعامه للحذاء لو فى تفلطح فى رجلك

وحاولى تخسى شويه هاترتاحى اكتر
ها الالم بيزيد لما تقومى من النوم؟
بصى قريب هاعمل فى القسم زى كورسات للتخسيس حاولى تبقى تتابعى معايه
وهنمشى يوم بيوم
يمكن بعد الحج انشاء الله
اعملى التحاليل وقوليلى
مستنيه ردك.

ماتقلقوش يا جماعه انا هادعى للكل وربنا يتقبل انشاء الله
 
إنضم
9 مارس 2008
المشاركات
1,527
شيمو حبيبتى ربنا يكرمك يارب

الدوره منتظمه الحمدلله

حعمل التحليل حاضر

بس انا مش طخينه وزنى 61 وطولى 159 تفتكرى محتاجه اخس



فعلا لما بقوم من النوم بيكون عندى الم وتقل فرجلى واجر ها جر

ولازم اريحها شوى واتحرك بعدها


املاح وسرعه ترسيب ممكن تكتبهملى بالانجليزى اقصد اسم التحليل
 

mirou

New member
إنضم
13 أكتوبر 2008
المشاركات
324
مساء الخييييير

حمدلله شفتكم الله يسلمكم يارب ولايحرمني من محبتكم
 

mirou

New member
إنضم
13 أكتوبر 2008
المشاركات
324
صرلي اسبوع كل يوم معجنات وبلاخر ولا رد يجبر الخاطر ههههههههههههههههههههه

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


ان شاء الله بحاول اراويكم بعض انواع الخبز يلي بساويها وصرلي اسبوع كل يوم بعمل نوع

واتمنى يعجبكم

1


ضفيرة مشكلة

العجين نفس عجين بريوش

http://www.hawahome.com/vb/t168272.html (بريوش ينفع حلو ينفع مالح تبهري فيه ضيوفك احلى المخبوزات الفرنسية بحشوات مختلفة ومن بس)



حشوة شوكولا برتقال مرشوش عليه سكر حتى يتكرمل جوا

جبنة ماعز نضيفلها سكر بودرة







img]http://www.hawahome.com/vb/nupload/38336_1226861113.jpg[/img]]


يتبع


 

mirou

New member
إنضم
13 أكتوبر 2008
المشاركات
324
بريوش

عجين
500غ طحين 100غ زبدة بيضة حليب دافء للعجن ملعقة خميرة ملعقة pp

صفار بيضة فارميسال حشوة حسب رغبة

ستعمملت جبنة عنزة محلاة وحبات فاضيين ومربى مشمش

ولتفريق زينت كل واحدة او بقلوب من عجين او بفارميسال او تركها فارغة














يتبع
 

mirou

New member
إنضم
13 أكتوبر 2008
المشاركات
324
خبز مخترعته انا

اتمنى يعجبكم

دوائر شوربة ويمكن حشوها او اكلها مع شوربة
العجين نحتاج زي عجينة هنا

http://www.hawahome.com/vb/t160856.html (فطايري)








وشوفوه معي سويتهه اثنين ماضي ونهبلت جارتي عليه













وهذا كان الحلا



يتبع

 

mirou

New member
إنضم
13 أكتوبر 2008
المشاركات
324
سندويشات مطلوع من ابتكاري

خبز تقليدي بلمستي

العجين نحتاج ل
3كوب سميد
ملعقة ونصف قهوة خميرة فورية

ربع فنجان زيت او اقل شيء بسيييط

ماء دافئ شية سكر وملح

نخلطهم ونتركها ترتاح ونتفش بعدين نعجن

الحشوة مرتاديلا ديك رومي حرة شوية طماطم وصلصة حرة طحنتهم بلاخلاط


نشكل كويرات صغيرة ونفردها





نقفلها بلاصابع



نغطيها بالفوطة ونحط كيس نايلون فوقها لتسريع تخمير اذا كان جو بارد

بعدين نسخن او طاجن طين ان وجد او على فرن العادي

ساويت وحدة ع طاجن وثانية فرن لتشوفو معي



سوري سورة ماهي واضحة نحطها على سلك مباشرة



منضرها لما طلعت







وطعم رهييييييييييييييييييييييييييب

يتبع

 

mirou

New member
إنضم
13 أكتوبر 2008
المشاركات
324
اعرف سبق ونزلته لكن انا صراحة مش بحب صفار بيض لكن لاجل اوريلكم خبز هامبرغر ضفتلها

خخخخ ومابحب سمسم كمان


خبز فرنسي وخبز هامبرغر

هذا نوعين سويت باغيت الفرنسي المعروف وثاني لكن العجين من ابتكاري وتطلع جناااااااان

كوبين طحين 4ملاعق حليب بودرة نص كوب زيت ملعقة صغيرة بيكينغ بودر ملح على حسب الجو خميرة البيرة انا حطيت ملعقة صغيرة ماء دافيئ
خلط كل شي ويا بعض ونترك العجين يرتاح نص ساعة بعدين نعجنه ونشكله زي ما حابين ونحطه على فوطة ونغطيه كويس ونسخن الفرن

مانحطله لاصفار بيض ولا اي شي بيحمر من حاله بعد ما تختمر حوالي نص ساعة او اكثر عحسب الجو عندنا ندخله الفرن ويطلع هش ولذيييييييييييييييييذ ورح تدمني عليه
















E]









 

mirou

New member
إنضم
13 أكتوبر 2008
المشاركات
324
الخبز البسومي ههههههه

من ابتكاري ومااعرف له اسم لكن طعم
رهيييييييب

نحتاج كوبين طحين كوبين سميد

حليب دافئ نصف كوب سمنة سايحة

ملعقة بيكينغ بودر
ملعقتين خميرة فورية للخبز
ملعقة سكر

ملح

نخلطهم ونتركم بيرتاح ونعجن طريقة كلاسيكية

نشكر كويرات صغيرة
ونفردها نتركها ترتاح تحت فوطة طريقة سابقة






وهنا بعد ماتخمرت نشيلها برفق ونحطها على صينية االفرن ونعمل فيها ثقب بالوسط لحتى ماتنفش كثير

منضرها لما طلعت



وهنا عملتها سندويش حشيتها دجاج باقي من قبل بلاثلاجة
مع طماطم مكعبات ونقانق وطعم رهيييييييييب




يتبع



 
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.
أعلى