كفاني زماني
New member
- إنضم
- 28 يناير 2010
- المشاركات
- 88
المقادير
كرنبة+حزمة كزبرة+بقدونس+شبت+3كوب ارز(حسب حجم الكرنبة)+2بصلة مبشورة+3_4حبة طماطم+2كيس صلصة طماطم+ملح+فلفل+بهارات+نعناع ناشف+كمون+زيت.
الطريقة:
اسلقي ورق الكرنب ثم قطعيه واحضري طبق وقطعي الشبت والبقدونس والكزبرة قطع صغيرة وكذلك الطماطم ثم ابشري البصل واغسلي الارز ويتبل الخليط بال ملح والفلفل والبهارات والكمون والنعناع وشوية زيت وصلصة الطماطم ويقلب الخليط جيدا وحضري ورق الكرنب وضعي بها شوية خلطة ولفيها علي شكل اصابع
الطريقة:
اسلقي ورق الكرنب ثم قطعيه واحضري طبق وقطعي الشبت والبقدونس والكزبرة قطع صغيرة وكذلك الطماطم ثم ابشري البصل واغسلي الارز ويتبل الخليط بال ملح والفلفل والبهارات والكمون والنعناع وشوية زيت وصلصة الطماطم ويقلب الخليط جيدا وحضري ورق الكرنب وضعي بها شوية خلطة ولفيها علي شكل اصابع
وترص في قدر ثم اغلي حوالي 2كوب ماء او شوية شوربة وضفيهم علي القدر وارفعيهم علي النار وبعد غليها حوالي بنصف ساعة صفي الماء واتركي علي نار هادئة حتي النضج
والف هنا وشفا
ومستنية الردود
والف هنا وشفا
ومستنية الردود
التعديل الأخير بواسطة المشرف: