مرحبآ !

من خلال التسجيل في صفحات نسوة يمكنك ذلك من المشاركه وتبادل الآفكار الأيحابيه مع زميلاتك

آشتركي معنا الآن !

سر صلصة الكشرى

الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.

lahlott

New member
إنضم
22 فبراير 2009
المشاركات
6
سر صلصة الكشرى
النهاردة قررت اقولكم اية
الموضوع كله يتلخص فى حاجتين

المفروض بعد ما تحمرى التوم والبصل تضيفى عصير الطماطم وتسيبه ياخد غلوتين كدة من غير ما تضيفى مية وتضيف فلفل اسمر عشان يضيع حضحضة الطماطم وفى الآخر جوزة الطيب طبعا دة بيضمن تقل الصلصة من غيرإستعمال طماطم كتير
بس عيبها انه ممكن تحمض بسرعة
*عشان كدة لازم تغليها فى الصيف كل ساعتين دة لو مش هتستعمليها علطول او تشيليها فى التلاجة اول ما تبرد

1- إضافة جوزة الطيب للصلصة قبل ما تطفع عليها
2- ما تخليش الطماطم تتسبك للآخر عشان تزوديديها مية لأ
 
إنضم
18 يونيو 2010
المشاركات
417
يسلمووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولله يوفقك
 
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.
أعلى